Persoonsomschrijving

Haar kracht en passie ligt in het werken in tijdelijke opdrachten. Ze is een zelfstandige allround ondersteuner die meedenkt met de organisatie en kwaliteit belangrijk vindt. Esther schakelt snel en heeft een dienstverlenende instelling. Een leuke vlotte jongedame die representatief en flexibel is. Ze is per direct beschikbaar voor een nieuwe tijdelijke uitdaging.

Gewenste functie

Interim secretaresse

Kandidaat

45 jaar, woonachtig in Amsterdam

Werkervaring

Esther is 8 jaar aan het werk als interim secretaresse wat op haar lijf geschreven is. Ze werkt op detachering/project/interim basis als directiesecretaresse, management, executive of personal assistant binnen nationale en internationale organisaties. Haar ervaring is bij verschillende branches waarbij ze voornamelijk bij organisaties in de zakelijke dienstverlening en media/communicatie aan het werk is. De tijdelijke opdrachten combineert ze met vrijwilligerswerk in het buitenland. Ze is net terug uit Afrika voor een goede doelen project en weer beschikbaar om een tijdelijke opdracht aan te gaan.

Wensen

Esther zoekt een tijdelijke opdracht waar ze haar kennis en ervaring kan inzetten als secretaresse of management assistant. Voor haar is het de ideale combinatie als ze dit kan combineren met haar vrijwilligerswerk. Ze zet zich graag in als zelfstandige werker waar ze in een korte tijd betrokken is en het werk snel oppakt. Doordat ze enkel tijdelijke klussen werkt, kan ze zich inzetten als vrijwilliger om degene die het minder goed hebben ook te helpen. Maar ze kan niet zonder de uitdaging om voor een manager of afdeling alles op rolletjes te laten lopen.

Beschikbaarheid

Per direct

Aantal uren

40 uur per week

Zoekt u ook zo’n goede Interim Secretaresse?  Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.