Gewenste Functie: Junior Management Assistant

Naam
Karlijn

Woonplaats
Utrecht

Leeftijd
27

Opleiding
Minor, Cultuur, communicatie en mediastudies, Universiteit
Bachelor of  Design, Hogeschool voor de Kunsten

Cursussen
Snel typen, Time management

Werkervaring 
Karlijn heeft lange tijd bij de NS gewerkt. Ze was hier eerst werkzaam bij de klantenservice, wat een hectische baan was en veel nog opgezet moest worden. Daarna kreeg ze de kans om tijdelijk als Management Assistent te werken en heeft deze kans met beide handen aangegrepen. Karlijn werkt graag met iemand samen die open en transparant is, ze houdt van eerlijkheid en vertrouwen in elkaar. Geef haar vertrouwen en ze stelt je niet teleur. Ze biedt kwaliteit en brengt graag nieuwe ideeën en toont initiatief.

Beschikbaarheid
Per direct

Salarisindicatie
€ 2.800 bruto per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek

Aantal uren
40 uur per week

Wensen
Karlijn heeft in haar tijdelijke functie als Management Assistent geproefd van dit beroep en dat smaakt naar meer. Een veelzijdige functie op secretarieel gebied past bij haar. Ze biedt kwaliteit en brengt graag nieuwe ideeën en toont initiatief. Een baan waar zij de ‘regeltante’ kan zijn, is dé baan voor Karlijn.

Persoonsomschrijving
Ze ziet zichzelf graag als spin in het web, waarbij ze de verscheidenheid aan werkzaamheden allemaal met een lach op haar gezicht doet. Ook al moet ze wel eens ‘nee’ verkopen, ze weet goed de prioriteiten te stellen en schiet niet in de stress. Karlijn noemen ze een ‘productie-tijger’, ze verzorgt het tot in de puntjes. Als daar snelheid in gevraagd wordt, brengt Karlijn dat. Voor haar is het nu tijd voor een nieuwe stap.

Zoekt u ook zo’n goede Junior Management Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.