Persoonsomschrijving

Een aantal jaren geleden heeft ze bewust gekozen voor een secretariële opleiding. Hoe meer ze hier over hoorde en ging lezen, hoe enthousiaster ze werd. De keuze voor HBO Officemanagement was dan ook een duidelijke keuze. In haar privéleven is ze ook altijd degene die alles regelt. Ze denkt vooruit en anticipeert op verschillende situaties. Dit kan ze nu toepassen in haar baan en daar heeft ze ontzettend veel zin in. Ze is iemand die gestructureerd werkt, details ziet en het graag goed doet. Het perfectionisme zit er in en ze stelt vragen als ze er zelf niet uitkomt. Als persoon is zij iemand die niet zomaar opgeeft, zet zich altijd voor 100% in en werkt graag hard. Tevens is ze heel sociaal, open, gevoelig, eerlijk, grappig én sportief. Oprecht een heel leuke collega en daarbij een werknemer die niet zal teleurstellen. Geef haar de kans en met de juiste begeleiding is ze snel iemand waar je niet meer zonder wil.

Gewenste Functie

Junior Management Assistant

Kandidaat

25 jaar, woonachtig in Utrecht

Werkervaring 

Zij heeft al enige ervaring op gedaan op een groot internationaal kantoor. Ze was hier werkzaam op het secretariaat. Daarna kreeg ze de kans om tijdelijk als Management Assistent te werken en heeft deze kans met beide handen aangegrepen. Zij werkt graag met iemand samen die open en transparant is, ze houdt van eerlijkheid en vertrouwen in elkaar. Geef haar vertrouwen en ze stelt je niet teleur. Ze biedt kwaliteit en brengt graag nieuwe ideeën en toont initiatief.

Wensen

Zij heeft in haar tijdelijke functie als Management Assistent geproefd van dit beroep en dat smaakt naar meer. Een veelzijdige functie op secretarieel gebied past bij haar. Ze biedt kwaliteit en brengt graag nieuwe ideeën en toont initiatief. Een baan waar zij de ‘regeltante’ kan zijn, is dé baan voor haar.

Beschikbaarheid

Per direct

Aantal uren

32 – 40 uur per week

Zoekt u ook zo’n goede Junior Management Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.