ZIJ werving & selectie

Onze kandidaat is op zoek naar een functie waarin ze haar sterke affiniteit met cijfers kan benutten. Ze heeft ervaring opgedaan met verkoopfacturatie, inclusief het nauwkeurig verwerken van gewerkte-uren, uitzonderingen, kortingen en prijsafspraken. Ze zoekt een rol waarin ze haar vaardigheden kan uitbreiden in financiële administratie en waarbij ze kan bijdragen aan het optimaliseren van financiële processen.

Daarnaast waardeert zij een werkomgeving waarin ze zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid kan dragen. Ze heeft bewezen dat ze flexibel is en gemakkelijk kan samenwerken in teamverband. Zij zoekt naar een baan waar ze kan blijven leren en waar ze de ruimte krijgt om initiatief te tonen in het verbeteren van processen.

Ze is enthousiast om haar ervaring en competenties in te zetten in een nieuwe uitdaging waar ze haar talent voor detail en haar servicegerichte aanpak verder kan ontwikkelen.

Gewenste functie

Junior medewerker Billing

Beschikbaarheid

Opzegtermijn 1 maand
40 uur

Werkervaring

In haar vorige functie heeft zij waardevolle ervaring opgedaan met verschillende aspecten van verkoopfacturatie. Ze was verantwoordelijk voor het in rekening brengen van gewerkte-uren bij diverse klanten, waarbij ze uitzonderingen en kortingen nauwkeurig verwerkte in de facturatie. Ze was ook betrokken bij het vastleggen van prijsafspraken en het archiveren van facturen en gemaakte afspraken per klant.

Daarnaast fungeerde zij als een belangrijke schakel tussen de eigenaar van het bedrijf en de accountant. Ze organiseerde de facturen maandelijks voor overhandiging aan de accountant, keurde uren goed en hield vakantie-uren bij. Zij hield zich bezig met het beheer van de e-mail, het bijhouden van cashflowoverzichten, het overzichtelijk maken van winstcijfers. Zij was tevens verantwoordelijk voor het beheer van de agenda en het plannen van vergaderingen en afspraken voor de eigenaar.

Deze ervaringen hebben haar niet alleen bekwaam gemaakt in financiële administratie, maar ook in probleemoplossing en effectief agendabeheer.

Kandidaat

Onze kandidaat heeft een sterke affiniteit met cijfers. Haar werkwijze kenmerkt zich door nauwkeurigheid en oog voor detail. Daarnaast is ze zeer servicegericht en helpt ze anderen graag waar ze kan. Zij gedijt goed in zelfstandige werksituaties en draagt moeiteloos verantwoordelijkheid. Ze is flexibel, kan gemakkelijk verbanden leggen en werkt uitstekend binnen een team.

 

Zoekt u ook zo’n goede Junior medewerker Billing? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.