Persoonsbeschrijving

Deze enthousiaste, loyale dame is een echte aanwinst, een teamplayer die van regeltjes en punctualiteit houdt. Iemand die ervoor zorgt dat ze altijd op tijd is en vanzelfsprekend ook haar werk altijd af heeft. Mocht er eens een keer iets niet af zijn, dan blijft ze gewoon een uurtje extra, zodat alles netjes af is en ze de volgende dag weer fris kan beginnen. Dit vindt ze geen enkel probleem!

Gestructureerd werken is waar ze blij van wordt, zaken tot in de puntjes uitwerken, dossiers compleet maken en kwaliteit leveren is waar ze sterk in is. Ze werkt nauwkeurig en planmatig, denkt in oplossingen en houdt altijd het overzicht, daarnaast heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is collegiaal en neemt eigen initiatief.

Gewenste  functie

Juridisch administratief medewerker

Kandidaat

32 jaar, woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Werkervaring

Deze dame heeft ruime werkervaring met diverse wet- en regelgeving en het volgen van administratieve procedures. Ze neemt de vraag aan en zorgt er vervolgens voor dat alles van A tot Z geregeld wordt voor de klant. Of dat nou in het Engels of Nederlands is, ze draait voor beide haar hand niet om. Door haar jarenlange ervaring is ze goed op de hoogte van diverse wetten en regelingen en weet deze dan ook zonder moeite toe te passen. Ze vindt het leuk om contact te onderhouden met haar klanten,  en maakt net dat kleine verschil door het ook af en toe iets persoonlijker te maken, zoals een felicitatie bij een verjaardag of informeren hoe de vakantie is geweest. Dit alles maakt deze dame tot iemand waar collega’s graag mee werken en waar klanten graag door worden geholpen.

Wensen

Haar ideale baan is een baan waarin ze zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Contacten onderhouden met de klant vindt ze erg leuk en is echt een vereiste voor haar; een eigen cliënten pakket, zodat ze net dat stapje extra kan zetten voor haar klant om hem/haar op die manier zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Dit alles doet ze het liefst in een stabiele en professionele organisatie, met leuke collega’s die net als haar voor het gemeenschappelijk resultaat gaan en bereid zijn elkaar te helpen waar nodig.

Beschikbaarheid

In overleg

Aantal uren

32-40

Zoekt u ook zo’n goede Juridisch administratief medewerker? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.