ZIJ werving & selectie

Deze loyale kandidaat heeft jaren als personeels- en salarisadministrateur mogen werken. Met cijfers werken vindt ze heerlijk en vooral als er van haar wordt verwacht dat ze zaken moet uitzoeken, controleren en kloppend maken, dan is ze helemaal in haar element!. Ze kan goed zelfstandig werken en kent haar verantwoordelijkheden. Ze zorgt er altijd voor dat haar werk op tijd af is en let daarbij op alle details en wijzigingen. Ze zet zich graag in voor de mens en is een eerlijke en sociale, harde werker die oog heeft voor detail en zich graag nieuwe dingen eigen maakt. Ze komt het beste tot haar recht in een ‘platte’ organisatie, waar ze een brede rol heeft. Ze is echt een aanpakker en verzet graag veel werk.

Gewenste functie

Medewerker Billing

Beschikbaarheid

Opzegtermijn 1 maand
32 uur

Werkervaring

Niets ziet ze over het hoofd. Ze weet inmiddels zo goed waar ze op moet letten. Ze is gewend om elke maand opnieuw na te gaan welke uitzonderingen er zijn. Dit doet ze door controles uit te voeren en niets zomaar over te nemen. Een foutieve berekening valt haar meteen op. Geen salarisstrook/maand is hetzelfde en dat is voor haar wat haar werk juist zo leuk maakt.

Wensen

Deze kandidaat is op zoek naar een werkgever waar ze opnieuw met cijfers kan werken. Facturatie en Billing zijn werkzaamheden die ze graag doet. Het liefst blijft ze de komende tien jaar bij dezelfde werkgever. Hierdoor is zij kritisch bij het vinden van haar nieuwe baan en werkgever. Ze zoekt een fijn team waar ze zich gewaardeerd voelt en waar nodig flexibel kan werken.

Zoekt u ook zo’n goede medewerker Billing? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.