Gewenste functie: Management Assistant

Naam
Eva

Woonplaats
Amsterdam

Leeftijd
26

Opleiding
Directiesecretaresse, Schoevers

Cursussen
Business English

Werkervaring
Eva heeft de afgelopen vier jaren gewerkt als Juridisch secretaresse bij een groot advocatenkantoor. Daarvoor was ze Secretaresse Raad van bestuur. Ze ondersteunt nu 11 man en houdt alle ballen goed in de lucht. In een functie als Management Assistant hoopt ze meer zelfstandigheid te vinden, met ideeën te komen en te kunnen meedenken met een organisatie.

Salarisindicatie
€2.700 bruto per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek

Beschikbaarheid
1 maand opzegtermijn

Aantal uren
40 uur per week

Wensen
Een secretariële functie spreekt haar nog steeds aan, maar meer richting Management Assistant / Officemanager waarin ze allround kan zijn. Dat is namelijk wat ze leuk vindt en ook weet ze dat ze dit goed kan.

Persoonsomschrijving
Eva is een ontzettend leuke spontane, vrolijke meid. Zowel in uitstraling als wanneer je met haar in gesprek bent, kun je niet anders dan enthousiast worden. Ze weet wat ze wil en kan dit goed verwoorden.  Eva zit juist vol ideeën en wil deze uitspreken en hier iets mee doen. Ze zoekt daarom naar een organisatie die daar voor openstaat. Ze staat te popelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan en is zelfverzekerd genoeg om uit te spreken dat ze het kan.
Zoekt u ook zo’n goede Management Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.