Gewenste functie: Office Manager

Naam
Tessa

Woonplaats
Haarlem

Leeftijd
37

Opleiding
HBO, Office management Advanced – Schroevers
MBO, Directiesecretaresse

Cursussen
MS Office, Cambridge Advanced English

Werkervaring
Tessa heeft de afgelopen jaren altijd  gewerkt als Officemanager. Hier verzorgde zij de complete bedrijfsadministratie, ondersteunde zij het management en deed zij het agenda beheer. Maar ook het verzorgen van lunches, financiële rapportages maken en organiseren van reizen behoorde tot haar taken. Tessa is erg allround in haar werkervaring.
Tessa is een communicatief en direct persoon. Zij weet waar zij naar op zoek is en durft dit ook uit te spreken richting haar werkgever. Een rol waarbij zij de vrijheid krijgt en proactief mag handelen past haar, evenals een werkgever die haar het vertrouwen geeft een prettige werkomgeving biedt. In ruil daarvoor krijg je een toegewijde Management Assistant en Office Manager.

Beschikbaarheid
1 maand

Salarisindicatie
€ 3.200 bruto per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek

Aantal uren
40 uur per week

Wensen
Tessa zoekt een echte ‘spin in het web functie’ waarin ze helemaal tot haar recht komt.  Of het nu notuleren, kantoorartikelen bestellen, evenementen/reizen organiseren of agenda’s in plannen is, Tessa doet het allemaal graag. Tessa zet graag dat ene stapje extra en denkt mee waar mogelijk. Die betrokkenheid is belangrijk voor haar, maar dan wel op ondersteunend niveau.

Persoonsomschrijving
Tessa blijft graag in beweging door cursussen te volgen of door extra werkzaamheden naar zich toe te trekken. Kortom met Tessa haalt u een echte werker in huis!

Zoekt u ook zo’n goede Office Manager? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.