Persoonsomschrijving

Een communicatief vaardige dame. Sterk in haar talen, hier heeft ze ook veel interesse in; ze houdt van verschillende talen.  Zo spreekt ze goed Engels en Duits en in het Frans kan ze zich goed redden. Haar kracht is dat ze mensen goed kan aanvoelen, ze weet wat wel en wat niet werkt. Deze dame kan mensen verbinden. Als iemand haar een taak geeft dan regelt zij het. Hierin vindt ze kaders wel prettig, ze is geen strateeg. Tevens kan ze meerdere dingen tegelijk doen en ad-hoc taken oppakken. Als echte Officemanager/Personal Assistant is zij sterk in plannen van bijvoorbeeld een activiteit zoals een event. Hierbij denkt ze altijd aan alles zodat het tot in de puntjes geregeld wordt. Andere mensen hebben over haar gezegd dat ze zorgzaam, gezellig, trouw en enthousiast is. Een functie die goed bij haar past is een rol waarin ze een breed takenpakket heeft.

Gewenste functie

Office Manager

Kandidaat

48 jaar, woonachtig in omgeving Amsterdam

Werkervaring

Met al bijna 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening heeft ze inmiddels een mooi cv opgebouwd met veel ervaring in ondersteunen in de breedste zin van het woord. Deze dame is iemand die door al haar ervaring snel dingen oppikt en zo aan de slag kan!

Wensen

Ze is echt op zoek naar een brede functie, bijvoorbeeld als Personal Assistant / Office Manager of een combinatie hiervan. Een rol met zowel praktische als inhoudelijke taken. Ze vindt het leuk om gekoppeld te worden aan een of meerdere personen en hen ondersteuning te bieden op alle mogelijke manieren, echt het ontzorgen, zodat degene waarvoor zij werkt alle tijd heeft om zijn / haar werk te doen zonder zich zorgen te maken om bijvoorbeeld de agenda, de notulen die uitgewerkt moet worden of het boeken van een zakenreis. Een baan op niveau met een diversiteit aan taken, zoals teambuilding, het organiseren van uitjes, een cadeau regelen voor een cliënt, meedenken, lunches regelen, maar ook meedenken en haar hersenen gebruiken. Ook de financiële kant spreekt haar aan, denk hierbij aan het maken van rapportages en maandelijkse vergelijkingen. Kortom een dame waar je eigenlijk niet om heen kunt!

Beschikbaarheid

In overleg

Aantal uren

32 – 36 uur

Zoekt u ook zo’n goede Office Manager? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.