ZIJ werving & selectie

Wat een enthousiaste, vriendelijke en ondernemende jonge vrouw! Ze is sociaal en vriendelijk, maar heeft tegelijk ook een pittige kant. Iemand die haar mannetje staat. Hierdoor zien wij haar goed binnen een zakelijk dienstverlenende omgeving. Hierin werkt ze momenteel ook en ze heeft aan ons ook wel bewezen dat dat haar past. Echt een dame die veel in haar mars heeft en in persoon een stuk verder is dan haar leeftijdsgenoten. Het is echt tijd om zichzelf verder te ontwikkelen, mede door haar leergierigheid hebben wij het vertrouwen dat dit haar zeker gaat lukken

Gewenste functie

Junior Personal Assistant

Beschikbaarheid

Opzegtermijn 1 maand
40 uur

Werkervaring

In haar huidige baan heeft ze veel geleerd, het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze zoekt een baan waarin ze het bieden van ondersteuning naar een hoger niveau kan tillen. Ze is op een gezellige manier aanwezig en amicaal. maar is zeker ook gefocust op haar werk. Ze is gewend om veel in het Engels te werken en ook haar Duits is redelijk goed. Deze dame wordt blij als ze kan regelen, trouble shooten en mensen kan helpen. Ze is echt een aanpakker en verzet graag veel werk.

Wensen

Ze zou heel graag een rol hebben in het bijdragen van een goed lopend kantoor. Een spin in het web die ervoor zorgt dat iedereen zijn werk goed kan doen. Ze regelt graag, maar ook vindt ze ondersteunen bij project management erg leuk. Het nauw samenwerken voor/met iemand heeft haar altijd geënthousiasmeerd.

Wat ze belangrijk vindt is een werksfeer creëren waar een ieder zich prettig in voelt. Ze hecht waarde aan gehoord worden en vindt het nog belangrijker dat collega’s zich gehoord voelen door haar. Ze geeft graag een persoonlijke touch aan haar werkomgeving. Daarnaast vindt ze het belangrijk om altijd te blijven leren en mee te groeien met een organisatie.

Zoekt u ook zo’n goede junior PA? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.