Gewenste functie: Personal Assistant

Naam
Nora

Woonplaats
Diemen

Leeftijd
39

Opleiding
Mavo, Havo, HBO Tolk- Vertaler, Inleiding Verzekeringsbedrijf, zelfstudie bij Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf (NIBESVV), Opleiding Secretarieel – bedrijfseconomisch, Centrum Vakopleiding

Cursussen
Excel, PowerPoint, FrontPage, Livelink,

Werkervaring
Nora heeft ruime ervaring opgedaan in met name de zakelijke dienstverlening. Ze heeft gewerkt voor grote, internationale bedrijven, o.a. voor de CEO en het management. Juist het internationale is wat haar zo trekt, haar huidige baan is in een Nederlands bedrijf en ze mist hier de internationale uitdaging, vandaar dat ze op zoek is naar iets nieuws.

Beschikbaarheid
1 maand opzegtermijn

Salarisindicatie
€ 3.800,00 bruto per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek

Aantal uren
40+

Wensen
Nora is op zoek naar een dynamisch executive functie waarbij talenkennis en onontbeerlijk is. Het liefst werkt ze in een internationale omgeving, waar het bruist. Verder houdt ze van grote professionele bedrijven waar mensen elkaar de vrijheid geven en laten en kwaliteiten en kennis naar waarde weten te schatten. Ze is op zoek naar een professionele, goed uitgeruste werkomgeving en houdt van mensen met visie, daadkracht, die oplossingsgericht werken.

Persoonsomschrijving
Nora is een ervaren, gedreven en leergierige Personal Assistant met een sterke persoonlijkheid en een gezonde dosis ambitie. Ze heeft het vermogen zich snel aan te passen aan nieuwe situaties en daar waar nodig is, de nodige initiatieven te nemen. Ze schakelt makkelijk en kan snel verbanden leggen. Haar voorbereiding is tot in de puntjes verzorgd. Vooral haar organisatorische vaardigheden en netheid zijn haar sterke punten. Ze houdt ervan alles goed geordend te hebben. Dit geeft overzicht, waardoor ze snel kan werken. Ze kan uitstekend zelfstandig functioneren, maar vindt teamspirit ook belangrijk. In een organisatie waar mensen elkaar de vrijheid geven en elkaars kwaliteiten en kennis waarderen én gebruiken zit zij op haar plek. Ze werkt graag met iemand die een visie heeft, daadkrachtig is en oplossingsgericht te werk gaat. Nora ambieert een Personal Assistant functie in een werkomgeving met een internationale visie. Wanneer dit ook nog een link heeft naar de mode/lifestyle zou dat haar droombaan zijn. In haar huidige baan wil ze niet per se vertrekken, echter is het niet internationaal en dat mist ze écht! Ze wil heel graag weer terug naar een internationale omgeving. Haar kennis van verschillende vreemde talen en haar communicatieve vaardigheid, ruime ervaring, zakelijkheid en professionaliteit stellen haar in staat snel haar weg te vinden in elke nieuwe werkomgeving. Kortom: een zeer professionele en representatieve Personal Assistant waar je eigenlijk niet omheen kunt!

Zoekt u ook zo’n goede Personal Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.