Persoonsomschrijving

Deze kandidaat is een spontane, enthousiaste dame die helemaal op haar plaats is in een functie als administratief medewerker. Ze houdt van aanpakken en verschillende werkzaamheden tegelijkertijd uitvoeren is voor haar geen probleem. Met haar haal je een representatieve en ervaren kandidaat in huis, die het heerlijk vindt om klanten en collega’s te helpen en te ondersteunen.

Gewenste functie

Administratief medewerker

Kandidaat

35 jaar, woonachtig in Purmerend

Werkervaring

Na haar studie is ze gaan werken bij een woningcorporatie in Amsterdam, als verhuur intercedente. In deze functie hield ze zich bezig met van alles wat met de verhuur te maken had. Dit werk heeft ze drie jaar met veel plezier gedaan, totdat ze een aanbod kreeg om als administratief medewerker te beginnen op een groot internationaal kantoor. In deze functie houdt ze zich met name bezig met administratieve werkzaamheden zoals debiteuren en crediteuren beheer, facturatie, het in Exact online verwerken van de debiteuren en crediteuren facturen en loonjournaalposten. Ze durft achter openstaande facturen aan te bellen en heeft dit strak onder controle. Daarnaast levert ze per kwartaal alle gevraagde gegevens aan, aan de boekhouder / accountant t.b.v. de BTW aangifte en de jaarafsluitingen.

Wensen

Ze vindt het heerlijk om administratief bezig te zijn. Ze voelt zich in haar element als alles is ingevoerd en de cijfers kloppen. Ze werk secuur waardoor fouten in haar werk niet voorkomen en daar heeft zij plezier in. Ook met andere voorkomende ondersteunende taken maak je haar blij. Dit is waar ze goed in is en waar ze energie uit haalt. Ze geniet ervan om leuke, hard werkende collega’s om zich heen te hebben, die net als zij van hard werken houden, maar ook van een lolletje op zijn tijd.

Beschikbaarheid

Per direct

Aantal uren

32 uur

Zoekt u ook zo’n goede Administratief medewerker? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.