ZIJ werving & selectie

Deze kandidaat is een representatieve en intelligente dame met een enorme organisatiesensitiviteit. Leg een vraag bij haar neer en zij zorgt dat je het antwoord krijgt. Een combinatie van haar eigen verantwoordelijkheden en iemand 1 op 1 ondersteunen passen haar goed. Dankzij haar achtergrond kan zij ook op inhoudelijk niveau als sparringpartner dienen. Ze krijgt er energie van om de ander zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen in zijn of haar werk. Een harde werker die weet dat je ook in het weekend en in de avond af en toe je laptop open moet slaan, zeker voor klanten in andere tijdzones. Regelen, organiseren, sparren en het uitzoekwerk: je kan het allemaal aan haar overlaten. Kortom, een heel leuke betrouwbare dame, erg loyaal en voelt zich verantwoordelijk voor haar werk. Een echt aanwinst!

Gewenste functie

Interim Personal Assistant, Legal Assistant, Management Assistant

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar, bij voorkeur 32 uur per week waarvan 1 dag thuiswerken

Werkervaring

Deze kandidaat heeft met name als jurist gewerkt en heeft door de jaren heen ervaren dat zij veel gelukkiger wordt van het ondersteunen van anderen. In haar werk heeft ze dat steeds meer kunnen doorvoeren en dit voorjaar heeft ze besloten om haar kennis en kunde in te gaan zetten als interimmer op verschillende (juridisch) ondersteunende functies. Met al haar werkervaring maakt ze zich snel dingen eigen en is het  algauw alsof zij er al jaren werkt. Stress kent zij niet en deadlines weet zij altijd te halen. Tevens is ze taaltechnisch zeer sterk.

Wensen

Deze leuke dame werkt graag in een internationale zakelijke omgeving. Regelen, organiseren, administratief en het uitzoekwerk zijn dingen waar ze goed in is en die ze leuk vindt om te doen. Een vliegende keep zijn in en van alles regelen en ondersteunend zijn, dat is wat ze wil! Ze heeft heel veel zin om van start te gaan en kan niet wachten om een leuke interim opdracht te gaan vervullen!

Zoekt u ook een interim Personal Assistant, Legal Assistant, Management Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.