Persoonsomschrijving

Een topper als deze kandidaat kom je niet snel tegen! Deze dame is iemand die altijd en makkelijk haar weg vindt in een onbekende of nieuwe omgeving. Het ondersteunende vak past haar goed. Zij zorgt ervoor dat de persoon die zij mag ontzorgen het aan niets ontbreekt. Ze vindt het heerlijk om in dienst van hem of haar te staan en doet hier alles voor, ze werkt gefocust en snel. Ze is discreet, netjes en zeer vriendelijk. Echt dé persoon voor een ondersteunende rol op niveau.

Gewenste functie

Secretaresse Raad van Bestuur

Kandidaat

46 jaar, woonachtig in Amsterdam

Werkervaring

Ze is in haar werk vaak de rechterhand, een ‘spin in het web’, van de Raad van Bestuur. Ze heeft bij veel verschillende grote kantoren mogen werken en heeft hier veel ervaring opgedaan. Zij had vaak een coördinerende rol voor de Raad van Bestuur of maakte deel uit van het Bestuurssecretariaat.

Zij heeft voor veeleisende personen mogen werken en dat gaat haar goed af. Ze kan uitstekend notuleren en is bekend met complex agendabeheer. Naast notuleren tijdens een vergadering waar ze fysiek zelf aanwezig is, is ze ook bekend met notuleren op afstand. Ze belt dan in, in de vergadering en notuleert zo op afstand de vergadering.

Wensen

Het liefst werkt ze als (directie)secretaresse voor de Raad van Bestuur of een directeur / bestuurder. Ze heeft snel door waar de behoefte ligt en waar ze werk uit handen kan nemen. Daarnaast signaleert ze waar zaken efficiënter geregeld kunnen worden. Zij denkt met je mee en komt met verbetervoorstellen. Ze vindt het dan ook fijn als dat nodig is en dat zij die vrijheid hierin krijgt en dit kun je dan ook met een gerust hart aan haar overlaten Ze werkt graag in een omgeving waar een fijne werksfeer hangt en waar haar werk nodig is.

Beschikbaarheid

Per direct

Aantal uren

24 – 32  uur

Zoekt u ook zo’n goede Secretaresse Raad van Bestuur? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.