Persoonsomschrijving

Zij is een enthousiaste en nuchtere meid. Ze gaat graag met jonge mensen om die allemaal de juiste werkmentaliteit hebben. Daarbij vindt ze het juist leuk als er een verscheidenheid aan mensen en culturen is.

Gewenste functie

Secretaresse

Kandidaat

27 jaar, woonachtig in Amsterdam

Werkervaring

Zij heeft heel bewust voor een baan als secretaresse gekozen. Vooral omdat ze het leuk vindt om dienstverlenend te zijn en hier ook sterk in is. Dit heeft ze mede ontwikkeld door de ervaring in de hotelbranche. De interesse in een secretariële functie is in de Hotelbranche ontstaan. Hier heeft ze als Office Medewerker het hotel ‘achter de schermen’ leren kennen. Een positie die haar goed bevallen is en hierdoor besloot ze de Schoevers opleiding te volgen. Inmiddels heeft zij ervaring bij vier verschillende werkgevers opgedaan (waaronder twee advocatenkantoren) en dit bevestigt alleen maar dat zij helemaal de juiste richting heeft gekozen.

Wensen

Ze is naast organiseren ook tekstueel erg goed. Ze vindt het leuk om te schrijven en teksten op te maken, dit is ook iets wat zij graag in haar vrije tijd doet. Zowel in het Nederlands als Engels. Ze is nuchter en niet snel van haar stuk te brengen. Ze kan in een team de rust bewaren en schiet niet snel in de stress. Ze heeft interesse in een ander en stelt zich nieuwsgierig op. Het werken in een hecht team spreekt haar dan ook aan. Ze komt het best tot haar recht in een zelfstandige rol waarbij zij de vrijheid krijgt om initiatief te nemen.  Zij heeft ervaring met het uitwerken van dictaten, maar vindt het wel belangrijk dat de rol breder is dan dat alleen.

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar.

Aantal uren

24 – 32 uur

Zoekt u ook zo’n goede Secretaresse? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.