Persoonsomschrijving

Zij is iemand die het secretaresse vak verstaat. Het is een harde werker die stevig in haar schoenen staat. Met haar mensenkennis weet ze met iedereen goed om te gaan. Ze heeft een directe communicatie, altijd professioneel en met het doel tot verbetering. Voor mening bedrijf is zij een niet te missen kracht.

Gewenste functie

Senior secretaresse

Kandidaat

50 jaar, woonachtig in Amstelveen

Werkervaring

Aan het begin van haar carrière heeft ze ruim 10 jaar bij een bank gewerkt. Een goede tijd waar ze in verschillende ondersteunende functies veel heeft geleerd. Hierna heeft ze haar kennis verbreed bij andere organisaties. Na het werken bij twee advocatenkantoren bleef dit haar interesse hebben. Bij een grote internationale advocaten/advies organisatie vond ze haar plek. Van 1999 tot 2008 ondersteunde ze een partner op alle vlakken. Wegens vertrek van de partner besloot Rianne ook verder te kijken. Toch is dit niet de uitdaging die ze zoekt. Ze wil zich graag nog jaren inzetten als secretaresse en gaat met plezier bij een voor haar nieuwe organisatie aan de slag.

Wensen

Zij zoekt een functie waar ze zich kan inzetten op alle secretariële vlakken. Haar nieuwe baan sluit aan op haar opgedane werkervaring. Met haar manager(s) denkt ze mee en geeft haar mening. Ook is ze de vraagbaak voor haar collega’s. Ze helpt mee en bereikt het doel in nauwe samenwerking met elkaar. Hierbij verdiept ze zich zowel in de organisatie als in haar collega’s. Elke dag leert ze weer iets nieuws en gaat graag met een voldaan gevoel naar huis.

Beschikbaarheid

1 maand

Aantal uren

32 uur per week

Zoekt u ook zo’n goede Senior secretaresse? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.