ZIJ werving & selectie

Deze ontzettend fijne en sprankelende dame is communicatief sterk en beleeft ontzettend veel plezier aan een veelzijdige Assistant rol. Ze is gewend aan een dynamische, vaak ook internationale, omgeving en aan het werken in een hoog tempo. Een dame op wie je kunt bouwen. Ze loopt met een glimlach over de afdeling en checkt regelmatig of ze nog iets voor je kan betekenen. Tegelijkertijd is ze een dame die stevig in haar schoenen staat. Ze durft haar grenzen te bewaken en weet goed hoe ze dit moet communiceren. Deze dame zal nooit “nee” zeggen, maar komt met een alternatief. Ze weet alles altijd goed te organiseren en vindt het ook leuk dit in haar werk terug te zien, tevens probeert ze zoveel mogelijk zelf af te handelen zodat het team zich echt bezig kan houden met de core business. Daarnaast is ze met haar prachtige uitstraling echt een visitekaartje.

Ben je op zoek naar een Assistant die haar schouders eronder zet en snel kan schakelen, dan is deze dame absoluut een sterke aanwinst!

Gewenste functie

Office Manager (met eventueel extra taken op bijvoorbeeld HR gebied). 

Beschikbaarheid

per 1 juli 2023
24- 28 uur

Werkervaring

Deze dame is haar carrière gestart als receptioniste en heeft daarna de stap gemaakt naar de functie van Office Manager. Ze heeft voornamelijk ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening. Dit in zowel kleine als grotere organisaties. Veel van deze organisaties opereerden op internationaal vlak, hierdoor kan deze dame zowel in het Nederlands als in het Engels goed uit te voeten.

Wensen

Een Office Management functie past goed bij deze kandidaat, de diversiteit en het snelle schakelen ligt haar goed. Mochten er in de functie extra werkzaamheden bijkomen op bijvoorbeeld HR vlak dan zou deze kandidaat dat erg leuk vinden. Een klein tot middelgrote organisatie past goed bij deze kandidaat. Ze houdt ervan om met interessante projecten en taken bezig te zijn, iedere dag weer.

Zoekt u ook zo’n goede parttime Office Manager? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.