ZIJ werving & selectie

Een leergierige, vriendelijke en hardwerkende jongedame met een passie voor de ondersteuning. Ze vindt het heerlijk om het voorbereidende en afrondende werk voor anderen te doen. Zorgen dat niemand iets te kort komt geeft haar energie. Ze maakt makkelijk contact met anderen en kan goed omgaan met verschillende culturen. Deze kandidaat past zowel in een formele als in een informele organisatie, als zij maar een goede klik heeft met haar collega’s. Het is iemand die het belangrijk vindt om haar werk goed te doen en tevens is ze leergierig en nieuwsgierig. Ze kan heel zelfstandig werken, maar vindt het leuk om een team om zich heen te hebben. Verder werkt zij heel gestructureerd en heeft ze altijd interesse en medeleven voor de mensen om zich heen.

Gewenste functie

Senior administratief medewerker

Beschikbaarheid

Opzegtermijn 1 maand
32 uur

Werkervaring

Ze is gewend om bij internationale organisaties te werken en doet dit ook graag. Haar Engels is van hoog niveau. Stil zitten is er niet bij voor deze dame, ze werkt hard en weet haar prioriteiten te stellen door heel gestructureerd te werken. Ze is gewend om met deadlines te werken en zorgt ervoor dat ze deze altijd haalt. Haar leergierige instelling zorgt ervoor dat je iets maar één keer hoeft uit te leggen en dan onthoudt ze dit direct, mede hierdoor is zij binnen no time up and running en kun je haar niet meer wegdenken uit je organisatie.

Wensen

Deze kandidaat heeft brede werkervaring op (financieel) administratief gebied en ze vindt het tijd om zich te specialiseren. Het lijkt haar heerlijk om zich helemaal in één en dezelfde materie te verdiepen en hierdoor anderen optimaal van dienst te kunnen zijn. Ze is toe aan een langdurige samenwerking met haar nieuwe werkgever.

Zoekt u ook zo’n goede senior administratief medewerker? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.