Profielen

Executive Assistant

Haar ervaring maakt haar echt een topper van een Executive Assistant. Ze zet graag een stapje extra om te zorgen dat het beste wordt bereikt.

Management Assistant

In een functie als Management Assistant hoopt ze meer zelfstandigheid te vinden, met ideeën te komen en te kunnen meedenken met een organisatie.

Office Manager

Of het nu notuleren, kantoorartikelen bestellen, evenementen/reizen organiseren of agenda's in plannen is, zij doet het allemaal graag.

Secretaresse

Zij heeft heel bewust voor een baan als secretaresse gekozen. Vooral omdat ze het leuk vindt om dienstverlenend te zijn en hier ook sterk in is.

Interim secretaresse

Haar kracht en passie ligt in het werken in tijdelijke opdrachten. Ze is een zelfstandige allround ondersteuner die meedenkt met de organisatie en kwaliteit belangrijk vindt.

Junior Management Assistant

Ze ziet zichzelf graag als spin in het web, waarbij ze de verscheidenheid aan werkzaamheden allemaal met een lach op haar gezicht doet.

Juridisch secretaresse

Dankzij haar kennis en ervaring is het een dame op wie je kunt bouwen en die te allen tijde de rust weet te bewaren.

Communicatie medewerker

Ze houdt er niet van om stil te zitten en voelt zich als een vis in het water in een hectische omgeving. Hoe drukker, hoe beter!

Office Manager

Met een gerust hart kan het werk aan haar overgedragen worden. Zij zorgt er voor dat het geregeld wordt.

HR Assistant

Een brede ondersteunende functie met enkele projectmatige taken maakt haar blij.

Personal Assistant

Haar voorbereiding is tot in de puntjes verzorgd. Vooral haar organisatorische vaardigheden en netheid zijn haar sterke punten.

Receptioniste / Gastvrouw

Ze vindt het vanzelfsprekend dat ze er zelf verzorgd uit ziet en zorgt ook dat haar werkomgeving er netjes en representatief uit ziet.