Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten.
Voor een uitgebreider beeld van onze portefeuille neem contact met ons op: 020 6 888499 / info@zijmaakthetverschil.nl

Beschikbare sollicitanten

Management Assistant

Deze respresentatieve, vrolijke dame is een échte aanwinst is voor je bedrijf. Ze zal er alles aan doen om haar team van management leden zo volledig mogelijk te ondersteunen. Zij neemt al het [...]

Office Manager

Deze communicatief vaardige dame kan mensen verbinden. Als iemand haar een taak geeft dan regelt zij het. Hierin vindt ze kaders wel prettig, ze is geen strateeg. Tevens kan ze meerdere dingen [...]

Paralegal

Een enthousiaste dame met veel energie en altijd een grote glimlach op haar gezicht. Iemand die je graag in je team wilt hebben: loyaal, harde werker en veel ervaring in de juridische branche!

Administratief medewerker

Een kei van een collega, zo wordt deze sociale, positieve en altijd vrolijke jongen omschreven. Iemand op wie je kunt bouwen, in is voor een grapje op zijn tijd, maar bovenal goed werk verricht. [...]

OR-secretaresse

Iemand met veel energie en daadkracht. Als notulist is zij sterk, het komt niet vaak voor dat er nog wijzigingen moeten worden aangebracht.

Junior Management Assistant

Ze ziet zichzelf graag als spin in het web, waarbij ze de verscheidenheid aan werkzaamheden allemaal met een lach op haar gezicht doet.

Interim secretaresse

Ze is een zelfstandige allround ondersteuner die meedenkt met de organisatie en kwaliteit belangrijk vindt.

Executive Assistant

Haar ervaring maakt haar echt een topper van een Executive Assistant. Ze zet graag een stapje extra om te zorgen dat het beste wordt bereikt.

Secretaresse

Zij heeft heel bewust voor een baan als secretaresse gekozen. Vooral omdat ze het leuk vindt om dienstverlenend te zijn en hier ook sterk in is.