ZIJ werving & selectie
Secretaresse

De ideale vacature: word secretaresse bij een bedrijf dat bij jou past

ZIJ bemiddelt altijd in jouw belang en staat voor je klaar

De ideale secretaresse

Ben jij een secretaresse en op zoek naar een leuke en uitdagende baan? In de secretaresse vacatures van ZIJ vragen we om mensen die onze klanten optimaal kunnen ondersteunen. Doordat jij doet waar jij goed in bent, kunnen onze klanten zich juist focussen op waar zij goed in zijn. In jouw ideale baan als secretaresse denk je mee en vooruit. Word je goed betrokken bij de gang van zaken, dan weet jij al snel genoeg en zorg je dat het geregeld wordt. Hier haal jij voldoening uit. Je werkt graag in een omgeving waar jouw collega’s passie hebben voor hun werk en waar naast hard werken ook tijd is om te ontspannen. Het liefst samen met collega’s die oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn, waarmee je kan lachen en af en toe stoom kan afblazen. Een uitdaging ga je met plezier aan en je bent van toegevoegde waarde voor het bedrijf.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als secretaresse te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze secretaresses en hen echt willen leren kennen. Op die manier weten we wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale secretaresse en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor secretaresses.

Waar werk jij binnenkort als administratief medewerker?

“Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie hulp de afgelopen maanden! Jullie persoonlijke manier van werken heb ik als erg prettig ervaren. Ik zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen, zowel aan kandidaat- als bedrijfskant.” – Else, sollicitant bij ZIJ.

Waarom werken met ZIJ?

Met ZIJ werk je niet zomaar met een bemiddelingsbureau voor secretaresses. Hier gaat het om kwaliteit voor en van de kandidaat én de werkgever. Het team van ZIJ gaat tot het uiterste voor haar secretaresses.

Transparant

ZIJ houdt haar secretaresses goed op de hoogte. Het is niet de bedoeling dat jij achter ontbrekende gegevens aangaat of moet bellen over de stand van zaken. We zijn jou graag voor.

Persoonlijk

ZIJ ként haar kandidaten en weet daardoor de perfecte match voor de secretaresse en de nieuwe werkgever te maken.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze secretaressevacatures

Voor een overzicht van al onze secretaressevacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op. We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale secretaresse?

Ben je juist op zoek naar een goede secretaresse? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy