ZIJ werving & selectie
Vacatures juridisch secretaresse

Ben jij de ideale kandidaat voor een van de juridisch secretaresse vacatures?

ZIJ zorgt dat jij bij de juiste werkgever aan de slag gaat

De ideale juridisch secretaresse

Ben je toe aan een nieuwe uitdagende baan, bekijk dan al onze vacatures voor juridische secretaresses. De vacatures op dit gebied van ZIJ zijn veelal bij de grotere (internationale) advocatenkantoren, commerciële bedrijven, consultancybedrijven en zakelijke dienstverleners. Als juridisch secretaresse of legal assistant sta jij klaar voor jouw eigen team van juristen in de breedste zin. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met cliënten, agendabeheer en -planning, declaraties, het uitwerken van juridische documenten, postbehandeling en het editen van teksten.

Om aan deze vacatures te kunnen voldoen zijn wij doorlopend op zoek naar gemotiveerde toppers die ervaring hebben binnen een juridische praktijk óf de zakelijke dienstverlening en een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Als juridisch secretaresse wordt een gezonde dosis zelfstandigheid en proactiviteit van jou verwacht. Je bent zeer servicegericht, stressbestendig en accuraat en deelt graag je goede ideeën als het aankomt op het verbeteren en efficiënter inrichten van werkprocessen.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als juridisch secretaresse te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale juridisch secretaresses en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor juridisch secretaresses. Ook voorziet ZIJ in kandidaten voor functies als juridisch personal assistants, juridisch medewerkers en paralegals op hbo- en wo-niveau.

Benieuwd wie jouw nieuwe werkgever wordt?

“Jullie nogmaals bedankt voor alles! Ik wens jullie nog ontzettend veel succes en plezier toe bij ZIJ! Complimenten over de service, want ik voelde mij echt bij jullie op mijn gemak. Ook was de toegestuurde info helemaal in orde! – Larissa, kandidaat nu werkzaam bij accountantskantoor”

Waarom werken met ZIJ?

De juridisch secretaresses en de werkgevers die werken met ZIJ, weten wat ze hebben aan dit werving- en selectiebureau. Doordat de teamleden van ZIJ heel goed kijken naar met wie ze van doen hebben, weten ze precies welke ideale kandidaat en werkgever bij elkaar passen. Dat kan alleen als ze alle partijen echt goed kennen.

Goed contact

ZIJ heeft korte lijntjes met haar juridisch secretaresses. Ze staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden, maar praten je ook graag even bij. ZIJ neemt contact op met jou om te vragen hoe het met je gaat, maar ook om je updates te geven.

Persoonlijke band

ZIJ ként haar kandidaten en weet dus heel goed welke juridisch secretaresses de ideale kandidaat zijn voor een functie.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze juridische vacatures

Voor een overzicht van al onze juridische vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op. We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale juridisch secretaresse?

Ben je juist op zoek naar een goede juridisch secretaresse? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy