ZIJ werving & selectie
Vacatures zakelijke dienstverlening

Zoek jij een vacature voor een ondersteunende functie in de zakelijke dienstverlening?

Bij ZIJ maakt het team de ideale match voor jou

De ideale ondersteuner in de zakelijke dienstverlening

De kandidaten die perfect bij deze functies passen zijn niet in een hokje te stoppen. Ook de vacatures van ZIJ voor ondersteunende functies in de zakelijke dienstverlening zijn heel divers. Wat betreft de verschillende type kandidaten; sommigen vinden het fijn om in een formele organisatie te werken en een ander wil juist niets liever dan een informele werkcultuur. Gelukkig is er voor ieder wat wils te vinden in de zakelijke dienstverlening. Bedrijven, van klein tot groot, zijn op zoek naar mensen die hun teams kunnen ontzorgen. Of je droombaan nu bij een internationale speler is of een ontzettend nuchter Nederlands bedrijf, jij kunt er aan de slag. Waar je ook wilt werken als ondersteuner in de zakelijke dienstverlening, onze ideale kandidaat is sociaal, spontaan en een organisatietalent. Je bent flexibel, maar staat ook je mannetje als dat nodig is. Je werkt graag samen en je krijgt energie van regelen en organiseren.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als ondersteuner in de zakelijke dienstverlening te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale ondersteuner in de zakelijke dienstverlening en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor jou.

Wil je weten waar jouw talent het beste past?

“Allereerst mijn grote dank voor jullie hulp van de afgelopen maanden. Gelukkig heb ik een baan gevonden, helaas niet via jullie zoals jullie uiteraard weten. Ik hoop jullie de aankomende jaren niet nodig te hebben, maar uiteraard als het nodig is, weet ik jullie te vinden. En zal ik jullie zeker aanraden mocht iemand werk zoeken. Nogmaals dank dank dank!” – Saskia, sollicitant bij ZIJ.

Waarom werken met ZIJ?

Het is prettig wanneer iemand je helpt bij het vinden van de ideale baan in de zakelijke dienstverlening. Daarom staat het team van ZIJ voor je klaar. Het kan zomaar zijn dat we je kennis laten maken met functies waar je zelf nog niet aan gedacht had, maar die wel een perfecte match zijn met wat jij wilt.

Transparant

Bij ZIJ hoef je je nooit af te vragen hoe het ervoor staat. Het team van ZIJ houdt je namelijk altijd op de hoogte van wat er gaande is. Voor jou persoonlijk en in het algemeen bijvoorbeeld via de nieuwsbrief.

Kennen

Hoe ZIJ zo zeker weet dat ze de ideale baan en de ideale kandidaat kunnen matchen? Dat is eigenlijk heel logisch. De medewerkers van ZIJ kennen de kandidaten en opdrachtgevers écht. Zo weten we wie waar het beste bij past.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze zakelijke dienstverlening vacatures

Voor een overzicht van al onze ondersteunende vacatures in de zakelijke dienstverlening in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op. We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale ondersteuner?

Ben je juist op zoek naar een goede ondersteuner in de zakelijke dienstverlening? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy