ZIJ werving & selectie

ZIJ zoekt jouw droombaan

Op zoek naar jouw droombaan op secretarieel of ondersteunend gebied? Dan is het aangenaam kennis maken met ZIJ. Want ZIJ maakt juist voor jou het verschil. Omdat ZIJ er van overtuigd is dat dé ideale baan bestaat. Voor íedereen! Om die droombaan te vinden is het belangrijk om allereerst te weten wat jíj onder ideaal verstaat. Een uitgebreid en persoonlijk intakegesprek bij ZIJ op kantoor, zorgt uiteindelijk voor een verhelderend beeld bij jou én ZIJ.

ZIJ is er voor vast en tijdelijk werk

Werk je graag op projectbasis? Of verover je liever met ZIJ jouw vaste droomplek? Beide keuzes zijn mogelijk. Wanneer je tijdelijk aan het werk bent is ZIJ, in deze periode, verantwoordelijk voor jouw ontplooiing. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Om zó door te groeien naar jouw droombaan.

Heb je inderdaad behoefte aan meerdere tijdelijke opdrachten per jaar, dan stellen we samen een ontwikkelingsplan op. Of wil je misschien naast jouw baan graag nog een leuke studie volgen? Geen probleem. In het vakgebied ja of nee? Ook dat maakt geen enkel verschil! ZIJ stimuleert het beide. Tenslotte is met omscholen niets mis. Zolang jij je er goed bij voelt! ZIJ kan jou geheel of gedeeltelijk tegemoet komen in jouw studiekosten.

ZIJ helpt jou graag

ZIJ is altijd op zoek naar gemotiveerde secretaresses en ondersteunend personeel. ZIJ vindt het belangrijk dat haar kandidaten het verschil gaan maken bij de klanten van ZIJ. Om die reden zijn we altijd op zoek naar kandidaten die enthousiast, gedreven, vakkundig en professioneel zijn. Je doet net dat beetje extra waar nog niet om is gevraagd, maar wel enorm wordt gewaardeerd. Je durft mee te denken met de organisatie over jouw functie en het bedrijf. Ervaring in het vak is niet altijd het belangrijkste. Het gaat ons om de persoon. ZIJ zorgt voor de werkervaring en jouw ontwikkeling.

Hoe werkt ZIJ?

Geïnteresseerd in jouw droombaan? Neem dan contact op met ZIJ. Binnen enkele dagen zitten we samen voor een intake gesprek. Met het profiel van jouw droombaan op zak, zoeken we naar dé perfecte match. Tijdens dit proces houdt ZIJ je vanzelfsprekend van alle ins en outs op de hoogte.

Eenmaal die match gevonden, is ZIJ benieuwd wat jij ervan vindt. Spreekt de inhoud en het bedrijf je aan dan is het tijd om kennis te gaan maken. Natuurlijk ontvang je van ZIJ alle details over de baan, het bedrijf en de locatie. ZIJ zorgt ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat. Als het gesprek goed is gegaan en jullie willen er samen uitkomen dan wordt er direct besproken of je gelijk bij jouw nieuwe werkgever in dienst treedt of na een uitzendperiode van 1040 uur.

Als je direct bij jouw nieuwe werkgever in dienst treedt dan houdt ZIJ in de eerste maand nog regelmatig contact. Tijdens deze maand evalueert ZIJ met jou en jouw werkgever om te kijken of alles naar wens verloopt en of ZIJ nog iets voor jullie kan betekenen. Uiteindelijk neemt ZIJ afscheid van jou als ZIJ er van overtuigd is dat jullie allebei tevreden zijn.

Treed je pas na 1040 gewerkte uren bij jouw nieuwe werkgever in dienst of ga je tijdelijk aan de slag, dan houden wij gedurende deze hele periode contact om de voortgang en de verwachtingen te waarborgen. Daarnaast wordt er gekeken of ZIJ, op het gebied van opleidingen, nog iets voor jou kan betekenen.