ZIJ werving & selectie
teamfoto-6
Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving & selectie bureau gespecialiseerd in secretarieel, administratief en ondersteunend personeel (m/v) binnen de advocatuurzakelijke dienstverlening en consultancy in Amsterdam en omgeving.

ZIJ is van mening dat de ideale werknemer en de ideale baan bestaan.

Opgericht (2007) met het idee dat de ideale kandidaat en de ideale baan bestaan, mits je de moeite neemt om hiernaar op zoek te gaan. ZIJ gaat voor de lange termijn relatie en pretendeert de ideale kandidaat en baan voor iedereen te kunnen vinden.

Omdat ZIJ voor de lange termijn relatie gaat, is kwaliteit erg belangrijk. ZIJ neemt liever een opdracht niet aan als ze niet achter de baan staat of stelt een kandidaat niet voor als ze er geen goed gevoel over heeft.  Klanten en kandidaten weten ZIJ juist te vinden, omdat ZIJ steeds weer het ideaalplaatje weet te bereiken.

ZIJ bestaat uit een klein, vast team van 5 personen. Samen vele jaren ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Hierdoor is het netwerk groot en de klant en kandidaat trouw. Zowel klant als kandidaat denkt met ZIJ mee en dit weet ZIJ ook te waarderen en te belonen. ‘Wie goed doet, goed ontmoet’, wordt bij ZIJ vaak gekscherend geroepen.

Voor elke klant die ZIJ aan een goede secretaresse en/of administratief personeel helpt of elke kandidaat die via ZIJ een baan vindt, maakt ZIJ een donatie over aan een goed doel. Wereldwijd strijden mensen vol enthousiasme, moed, inzet en vastberadenheid tegen armoede, geweld, discriminatie en ziektes. En vóór gelijke kansen. Daarom geeft ZIJ financiële steun aan groepen die weten welke veranderingen er nodig zijn en welke activiteiten effectief zijn voor hun doel. Dit helpt de betrokkenen, hun gezinnen én hun gemeenschappen. Dit kan in de vorm van financiële steun zijn, maar ook in fysieke middelen zoals schoolboeken, schoolmaaltijden of een onvergetelijk dagje uit.