ZIJ steunt!

Voor elke werkzoekende die wij aan een baan hebben geholpen en voor elke opdrachtgever die wij aan een nieuwe collega hebben geholpen, zetten wij een bedrag apart om elk jaar een mooie donatie te kunnen doen. We hebben gekozen voor de kinderen van de voedselbank, zodat zij niet met een lege maag naar school hoeven te gaan.

ZIJ steunt!

Voor elke klant die ZIJ aan een goede secretaresse en ondersteunend personeel helpt of elke kandidaat die via ZIJ een baan vindt, maakt ZIJ een donatie over aan een goed doel. Geregeld probeert ZIJ een nieuw goed doel te zoeken welke extra steun verdient.

Pink Ribbon

In oktober steunen wij elk jaar Pink Ribbon in hun strijd tegen borstkanker.  www.pinkribbon.nl.

2015: Amsterdam City Swim

2015: De meiden van ZIJ koppelen sportieve prestaties graag aan goede doelen. In 2015 deden wij mee aan de Amsterdam City Swim om geld in te zamelen voor de ongeneeslijke ziekte ALS.

2014: ZIJ Steunt de Voedselbank en ouderen

2014: Dit jaar zijn we een dagje uit geweest met eenzame (demente) ouderen. Daarnaast hebben we dit jaar kinderen op het voorgezet onderwijs, van ouders die bij de Voedselbank aangesloten zijn, voorzien van nieuwe schoolspullen. Dit was erg waardevol en leuk om te doen.

2011-2014: Mama Cash

2011 – 2014: ZIJ steunt Mama Cash. Mama Cash is ervan overtuigd dat iedereen een beter leven krijgt als vrouwenrechten en de positie van vrouwen en meiden verbeteren. Daarom geeft zij financiële steun aan vrouwengroepen die weten welke veranderingen nodig zijn en welke activiteiten effectief zijn in hun land en binnen hun cultuur. Dit helpt de betrokken vrouwen, hun gezinnen én hun gemeenschappen. Generaties lang!

2009-2011: Plan Nederland - Because i am a girl

2009 – 2011: Via Plan steunt ZIJ het project, Because I am a girl. Plan strijdt voor gelijke onderwijskansen voor meisjes. Want meisjes die naar school gaan verdienen later meer. Daarom zet Plan zich in om meer meisjes naar school te krijgen in Ghana, Senegal en Nepal. Plan stelt studiebeurzen beschikbaar in Ghana en zorgt voor vakopleidingen aan meisjes in Vietnam.

2007-2008: Oxfam Novib

2007 – 2008: In deze jaren hebben we Oxfam Novib gesteund. Via deze organisatie hebben we kinderen in Bangladesh schoolboeken en schoolmaaltijden bezorgd. Op deze manier hebben ook deze kinderen een toekomst met een kans op een goede baan.