Voor elke klant die ZIJ aan goede secretarieel en /of administratief personeel helpt of elke kandidaat die via ZIJ een baan vindt, maakt ZIJ een donatie over aan een goed doel. Geregeld probeert ZIJ een nieuw goed doel te zoeken welke extra steun verdient.

ZIJ steunt!

ZIJ heeft een nieuw doel gevonden om te steunen.  Het Nationaal Fonds Kinderhulp.  Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

 

ZIJ steunt!

Ieder kind verdient een verjaardag!

Iedere keer als er een medewerker bij ZIJ jarig is, doneren we een verjaardagsbox aan Stichting Jarige Job. We hopen dat veel bedrijven ons in dit initiatief zullen volgen. Jij jarig, zij jarig!

In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school!

ZIJ steunt!

Voor elke werkzoekende die wij aan een baan hebben geholpen en voor elke opdrachtgever die wij aan een nieuwe collega hebben geholpen, zetten wij een bedrag apart om elk jaar een mooie donatie te kunnen doen. We hebben gekozen voor de kinderen van de voedselbank, zodat zij niet met een lege maag naar school hoeven te gaan.

Pink Ribbon

In oktober steunen wij elk jaar Pink Ribbon in hun strijd tegen borstkanker.  www.pinkribbon.nl.

2015: Amsterdam City Swim

2015: De meiden van ZIJ koppelen sportieve prestaties graag aan goede doelen. In 2015 deden wij mee aan de Amsterdam City Swim om geld in te zamelen voor de ongeneeslijke ziekte ALS.

2014: ZIJ Steunt de Voedselbank en ouderen

2014: Dit jaar zijn we een dagje uit geweest met eenzame (demente) ouderen. Daarnaast hebben we dit jaar kinderen op het voorgezet onderwijs, van ouders die bij de Voedselbank aangesloten zijn, voorzien van nieuwe schoolspullen. Dit was erg waardevol en leuk om te doen.

2011-2014: Mama Cash

2011 – 2014: ZIJ steunt Mama Cash. Mama Cash is ervan overtuigd dat iedereen een beter leven krijgt als vrouwenrechten en de positie van vrouwen en meiden verbeteren. Daarom geeft zij financiële steun aan vrouwengroepen die weten welke veranderingen nodig zijn en welke activiteiten effectief zijn in hun land en binnen hun cultuur. Dit helpt de betrokken vrouwen, hun gezinnen én hun gemeenschappen. Generaties lang!

2009-2011: Plan Nederland - Because i am a girl

2009 – 2011: Via Plan steunt ZIJ het project, Because I am a girl. Plan strijdt voor gelijke onderwijskansen voor meisjes. Want meisjes die naar school gaan verdienen later meer. Daarom zet Plan zich in om meer meisjes naar school te krijgen in Ghana, Senegal en Nepal. Plan stelt studiebeurzen beschikbaar in Ghana en zorgt voor vakopleidingen aan meisjes in Vietnam.

2007-2008: Oxfam Novib

2007 – 2008: In deze jaren hebben we Oxfam Novib gesteund. Via deze organisatie hebben we kinderen in Bangladesh schoolboeken en schoolmaaltijden bezorgd. Op deze manier hebben ook deze kinderen een toekomst met een kans op een goede baan.