Mag ik je voorstellen aan hét ZIJ team: Catalijn, Noortje, Ellen, Annegien & Els.

ZIJ, hét bureau voor secretarieel en ondersteunend personeel.
Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze kandidaten en vacatures.

Catalijn van der Meulen - Suidman

catalijn@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil met haar jarenlange expertise, spontaniteit, creativiteit, oprechte interesse en haar enorme wil om tot die droommatch te komen.

Noortje Mocking

noortje@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar vergaande professionaliteit. Ze zorgt er voor dat ze altijd precies weet wat voor de ander ideaal is. Stelt een helder zoekprofiel op en weet hierdoor snel de juiste persoon of baan te vinden. Haar deskundigheid wordt vaak geraadpleegd.

Ellen Schelvis - Blom

ellen@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil als organisatietalent en criticus. Met haar scherpe blik weet ze altijd de juiste personen en banen te vinden én te binden. Ze heeft een neus voor talent en haar netwerk is buitengewoon omvangrijk.

Annegien Kersten - Suidman

annegien@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar tomeloze inzet op het gebied van HR, Boekhouding en Marketing & Communicatie. Zij is verantwoordelijk voor het gehele operationele proces bij ZIJ.

Els Hemelrijk

els@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door de werkzaamheden op kantoor soepel te laten verlopen zodat haar collega’s zich volledig kunnen richten op hun commerciële taken. Juist de diversiteit van de werkzaamheden wordt ze blij van. Iets te regelen, uit te zoeken of te organiseren, je kunt het aan haar overlaten.