ZIJ, hét bureau voor secretarieel en ondersteunend personeel.

Mag ik je voorstellen aan hét ZIJ team: Catalijn, Noortje, Ellen, Gabriëlla, Maud, Annegien, Els en Anneke.
Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze kandidaten en vacatures.

Catalijn van der Meulen - Suidman

catalijn@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil met haar jarenlange expertise, spontaniteit, creativiteit, oprechte interesse en haar enorme wil om tot die droommatch te komen.

Noortje Warnsinck - Mocking

noortje@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door proactief bezig te zijn met het vinden en binden van kandidaten voor onze vacatures. Ze kijkt naar waar de markt zich heen beweegt en gaat proactief opzoek naar de juiste personen die passen bij ZIJ en haar opdrachtgevers. Ze stelt een helder zoekprofiel op en weet hierdoor snel de juiste persoon te vinden.

Ellen Schelvis - Blom

ellen@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil als organisatietalent en criticus. Met haar scherpe blik weet ze altijd de juiste personen en banen te vinden én te binden. Ze heeft een neus voor talent en haar netwerk is buitengewoon omvangrijk.

Gabriëlla te Boekhorst

gabriella@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar brede mensenkennis en kalme maar doordachte benadering. Met haar grote passie voor wetenschap en psychologie weet zij onze werkzoekenden én opdrachtgevers steeds te verrassen. Hierbij heeft zij oog voor detail en zijn haar matches iedere keer weer raak.

Maud Berghege

maud@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar fanatisme om altijd te gaan voor de perfecte match! Haar drive, enthousiasme, energie en vakkundige nieuwsgierigheid zorgen er voor dat zij niet rust voordat de ideale baan of collega is gevonden. Perfect is haalbaar.

Annegien Kersten - Suidman

annegien@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar kennis op het gebied van HR, Boekhouding & Administratie en Marketing & Communicatie.

Daarnaast is zij voor kandidaten het aanspreekpunt met betrekking tot onze payroll organisatie. Hierbij kun je denken aan de urenverantwoording en de salarissen.

Els Hemelrijk

els@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door de werkzaamheden op kantoor soepel te laten verlopen zodat haar collega’s zich volledig kunnen richten op hun commerciële taken. Juist de diversiteit van de werkzaamheden wordt ze blij van. Iets te regelen, uit te zoeken of te organiseren, je kunt het aan haar overlaten.

Anneke Kuijpers

anneke@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door het ondersteunen van de consultants op het gebied van het verwerken van CV”s zodat kandidaten die op gesprek zijn geweest snel voorgesteld kunnen worden. Daarnaast houdt zij zich samen met Els en Annegien bezig met de verschillende marketing & communicatie uitingen en social media.