ZIJ werving & selectie
Secretarieel en administratief personeel (m/v) voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy.

 

Wie zijn ZIJ?

Mag ik je voorstellen aan hét ZIJ team: Catalijn, Jorien, Ellen, Annegien, Els en Anneke. Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze kandidaten en vacatures.

Catalijn van der Meulen - Suidman

catalijn@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil met haar jarenlange expertise, spontaniteit, creativiteit, oprechte interesse en haar enorme wil om tot die droommatch te komen.

Jorien Beentjes

jorien@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar oprechte interesse in onze kandidaten en klanten. Zij vindt het leuk om in gesprek te gaan en er achter te komen hoe zij ze perfect kan matchen. Daarnaast gaat zij graag voor de lange termijn relaties. Jorien hecht waarde aan het opbouwen van een goede band met elkaar en blijft zich graag ontwikkelen, ook haalt ze veel energie en plezier uit de juiste kandidaat op de juiste plek.

Ellen Schelvis - Blom

ellen@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil als organisatietalent en criticus. Met haar scherpe blik weet ze altijd de juiste personen en banen te vinden én te binden. Ze heeft een neus voor talent en haar netwerk is buitengewoon omvangrijk.

Annegien Kersten - Suidman

annegien@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar kennis op het gebied van HR, Boekhouding & Administratie en Marketing & Communicatie. Daarnaast is zij voor kandidaten het aanspreekpunt met betrekking tot onze payroll organisatie. Hierbij kun je denken aan de urenverantwoording en de salarissen.

Els Hemelrijk

els@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door de werkzaamheden op kantoor soepel te laten verlopen zodat haar collega’s zich volledig kunnen richten op hun commerciële taken. Daarnaast vindt zij als recruiter de juiste kandidaat voor de consultants. Juist de diversiteit van de werkzaamheden wordt ze blij van. Iets te regelen, uit te zoeken of te organiseren, je kunt het aan haar overlaten.

Anneke Kuijpers

anneke@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door het ondersteunen van de consultants op het gebied van het verwerken van CV”s zodat kandidaten die op gesprek zijn geweest snel voorgesteld kunnen worden. Daarnaast houdt zij zich samen met Els en Annegien bezig met de verschillende marketing & communicatie uitingen en social media.