ZIJ werving & selectie
Secretarieel en administratief personeel (m/v) voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy.

 

Wie zijn ZIJ?

Mag ik je voorstellen aan hét ZIJ team: Catalijn, Ellen, Charlotte, Tara en Els. Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze kandidaten en vacatures.

Catalijn van der Meulen - Suidman

catalijn@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil met haar jarenlange expertise, spontaniteit, creativiteit, oprechte interesse en haar enorme wil om tot die droommatch te komen.

Ellen Schelvis - Blom

ellen@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil als organisatietalent en criticus. Met haar scherpe blik weet ze altijd de juiste personen en banen te vinden én te binden. Ze heeft een neus voor talent en haar netwerk is buitengewoon omvangrijk.

Els Hemelrijk - Scholten

els@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door de werkzaamheden op kantoor soepel te laten verlopen zodat haar collega’s zich volledig kunnen richten op hun commerciële taken. Daarnaast vindt zij als recruiter de juiste kandidaat voor de consultants. Juist de diversiteit van de werkzaamheden wordt ze blij van. Iets te regelen, uit te zoeken of te organiseren, je kunt het aan haar overlaten.

Charlotte van Egteren

charlotte@zijmaakthetverschil.nl
Charlotte hecht waarde aan het opbouwen van een goede band met zowel de klant als de kandidaat. Als consultant richt Charlotte zich op de klanten binnen de accountancy en consultancy.

Tara de Groot

tara@zijmaakthetverschil.nl
Als Recruitment Assistant ondersteunt Tara zo volledig mogelijk. Hierin heeft zij de focus op het ondersteunen van Ellen. Tara haalt veel energie uit het
contact met diverse partijen.