Secretarieel en administratief personeel (m/v) voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy.

 

Mag ik je voorstellen aan hét ZIJ team: Catalijn, Noortje, Ellen, Jorien, Eva, Annegien, Els en Anneke. Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze kandidaten en vacatures.

Catalijn van der Meulen - Suidman

catalijn@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil met haar jarenlange expertise, spontaniteit, creativiteit, oprechte interesse en haar enorme wil om tot die droommatch te komen.

Noortje Warnsinck - Mocking

noortje@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door proactief bezig te zijn met het vinden en binden van kandidaten voor onze vacatures. Ze kijkt naar waar de markt zich heen beweegt en gaat proactief opzoek naar de juiste personen die passen bij ZIJ en haar opdrachtgevers. Ze stelt een helder zoekprofiel op en weet hierdoor snel de juiste persoon te vinden.

Ellen Schelvis - Blom

ellen@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil als organisatietalent en criticus. Met haar scherpe blik weet ze altijd de juiste personen en banen te vinden én te binden. Ze heeft een neus voor talent en haar netwerk is buitengewoon omvangrijk.

Jorien Beentjes

jorien@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar oprechte interesse in onze kandidaten en klanten. Zij vindt het leuk om in gesprek te gaan en er achter te komen hoe zij ze perfect kan matchen. Daarnaast gaat zij graag voor de lange termijn relaties. Jorien hecht waarde aan het opbouwen van een goede band met elkaar en blijft zich graag ontwikkelen, ook haalt ze veel energie en plezier uit de juiste kandidaat op de juiste plek.

Eva de Visscher

eva@zijmaakthetverschil.nl 
Zij maakt het verschil door de kandidaat in het gehele sollicitatieproces het gevoel te geven dat er echt wordt gekeken naar wat hij of zij leuk vindt. Voor Eva is het heel belangrijk om in haar werk écht de juiste match te maken zodat zowel de kandidaat als de opdrachtgever met een goed gevoel
begint aan het dienstverband. Daarnaast is Eva een goede sparringpartner voor haar opdrachtgevers en geeft ze eerlijk advies. Als Eva een kandidaat voorstelt dan kun je er op vertrouwen dat het een goede is.

Els Hemelrijk

els@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door de werkzaamheden op kantoor soepel te laten verlopen zodat haar collega’s zich volledig kunnen richten op hun commerciële taken. Daarnaast vindt zij als recruiter de juiste kandidaat voor de consultants. Juist de diversiteit van de werkzaamheden wordt ze blij van. Iets te regelen, uit te zoeken of te organiseren, je kunt het aan haar overlaten.

Anneke Kuijpers

anneke@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door het ondersteunen van de consultants op het gebied van het verwerken van CV”s zodat kandidaten die op gesprek zijn geweest snel voorgesteld kunnen worden. Daarnaast houdt zij zich samen met Els en Annegien bezig met de verschillende marketing & communicatie uitingen en social media.

Annegien Kersten - Suidman

annegien@zijmaakthetverschil.nl
Zij maakt het verschil door haar kennis op het gebied van HR, Boekhouding & Administratie en Marketing & Communicatie. Daarnaast is zij voor kandidaten het aanspreekpunt met betrekking tot onze payroll organisatie. Hierbij kun je denken aan de urenverantwoording en de salarissen.