Leuke cadeaus voor onze ambassadeurs!

Vind jij het leuk om goede secretaresses en/of ondersteunend personeel door te verwijzen naar ZIJ óf bedrijven die op zoek zijn naar goede werknemers in contact te brengen met ZIJ. Vanaf dag 1 hebben we dit meedenken beloond. ZIJ vindt het belangrijk om terug te geven wat ze ontvangt

Wie is een ambassadeur van ZIJ?

VacaturesIedereen die ervoor zorgt dat een (potentiële) opdrachtgever ons belt met een vacature voor ZIJ. Zijn ze bij jou op de werkplek op zoek naar een nieuwe medewerker of  hoor je dat iemand in je omgeving een nieuwe medewerker/collega zoekt op het gebied van secretarieel en/of ondersteunend personeel, raad diegene dan aan om de vacature bij ZIJ neer te leggen. Vullen wij deze vacature succesvol in, dan kun jij kiezen uit mooie cadeaus.

Kandidaten: Weet of ken je nog iemand die een baan zoekt, en kunnen wij voor haar of  hem de ideale baan vinden binnen ons vakgebied dan zijn we daar erg blij mee. Zodra de kandidaat via ZIJ een nieuwe baan heeft gevonden bij een opdrachtgever, kun jij kiezen uit mooie cadeaus.

Ons beloningssysteem: mooie cadeaus voor onze ambassadeurs! Ben jij een ambassadeur voor ZIJ? Ambassadeurs zijn mensen die we willen koesteren en daar spreken we onze dankbaarheid graag voor uit. Daar staat een mooie beloning tegenover. Je kunt kiezen uit onderstaande cadeaus:

City & Shopping voor 2 personen (t.w.v. € 169,90)

Lekker met z’n tweeën shoppen en overnachten in een leuke stad naar keuze in binnen- en buitenland, 2 overnachtingen incl. ontbijt. Wie ga jij meenemen?

Een cadeaubon
(t.w.v. € 150,-)

Van welke winkel zou jij graag een cadeaubon willen hebben? Online of juist uit de stad of van die leuke winkel bij jou om de hoek. Geef het ons door en wij regelen het voor je.

Donatie aan een goed doel naar keuze
(t.w.v. € 150,-)

Ken je een goed doel, lokaal of juist landelijk of zelfs wereldwijd dat je wilt steunen, gaaf het aan ons door en wij maken € 150,- namens jou over.

ZIJ Ambassadeurs

Persoonlijk make-up advies incl. complete MAKE-UP set of SKIN-CARE set naar keuze
(t.w.v. € 150,-)

Maak kennis met Blèzi en haar unieke producten op het gebied van skin care en make-up. Ze zijn makkelijk in het gebruik van absolute topkwaliteit en houden uitzonderlijk lang. Dus vanaf nu zal je er de hele dag stralend en verzorgd uit blijven zien zonder dat je er ook maar een seconde naar om hoeft te kijken.

Visagiste Marloes Mutsaars geeft je een persoonlijk advies en leert je stap voor stap hoe je een casual look voor overdag en een feestelijke look voor de avond kunt creëren. Na deze privé workshop mag je je eigen complete set producten uitkiezen!

Loopbaan coaching gesprek met assessment (t.w.v. € 150,-)

Loop je al een tijd met de vraag: zit ik nog wel op mijn plek op mijn huidige werk? Kom je na een dag werken uitgeblust thuis en vraag je je af of het niet anders kan? Of ben je juist benieuwd waar je knelpunten zitten in dialoog met jezelf of met anderen?

Ilse Keuten van Ilse Coaching gaat graag met je in gesprek, middels een DISC analyse (t.w.v. € 150,-).

Wil jij weten hoe je jouw sterke kant beter kan inzetten? Wat is je belangrijkste bron van motivatie en hoe haal je meer plezier uit je werk? Hoe kun je de samenwerking in je team verbeteren?

DISC® brengt voorkeursgedrag, sterke kanten en communicatie in kaart. Op basis van vier hoofdlijnen brengt zij dit in kaart voor je.

D  Hoe ga je om met veranderingen?
I   Hoe beweeg je anderen en haal je over tot jouw standpunt?
S  Hoe ga je om met veranderingen in je omgeving?
C  Hoe ga je om met regels, details en procedures

Er komen antwoorden uit de uitslag van het assessment, welke worden weergegeven in drie grafieken: Je zelfbeeld, je gedrag onder druk en hoe je je aanpast aan de omgeving. Voor vele mensen een echte verheldering en soms een verklaring van hun gedrag.

.

Loopbaan coaching gesprek met assessment (t.w.v. € 150,-)

Cleo Hooyer, loopbaanprofessional; coaching, training en loopbaanbegeleiding. Expert op het gebied van Social Media (m.b.t. solliciteren & netwerken) en Personal Branding (profilering, presentatie arbeidsmarkt).

Aanbod: Eén loopbaancoachsessie aan van 1.5 uur op een mijn kantoorlocaties te Amsterdam ter waarde van € 150,- . Tijdens deze sessie kan je vragen stellen m.b.t solliciteren en netwerken, kan ik een CV check of LinkedIn profiel check doen.

In 2009 ben ik het werk gaan doen waar mijn passie ligt en waar ik veel voldoening uit haal;  “Mens & Werk”. Met mijn achtergrond als Recruiter in de W& branche weet ik goed hoe werkgevers/ selecteurs  CV’s en kandidaten beoordelen en kan ik hierdoor sollicitanten gericht begeleiden in hun zoektocht naar de ‘wensbaan en wensomgeving’. Solliciteren is niet alleen maar lastig maar ook een eenzaam proces. Professionele ondersteuning is vaak gewenst en vooral nodig voor kandidaten die al lang niet gesolliciteerd hebben, niet weten waar ze moeten beginnen, of merken dat de talloze acties die ze hebben ondernomen niet leidt tot het vinden van die baan.  Als je weet wie je bent en wat je wilt worden, dan zal je eerder die nieuwe baan vinden! Doelgericht solliciteren en netwerken is wat uiteindelijk het meeste gaat opleveren.

.

Voorwaarden beloningsysteem cadeaus:

  • Zowel voor vacatures als nieuwe kandidaten geldt dat de vacature en/of  kandidaat niet al bekend moet zijn bij ZIJ.
  • Licht ons altijd in als je ZIJ hebt doorgegeven aan een (potentiële) opdrachtgever of  kandidaat. Dan zijn wij op de hoogte, wie ons gaat benaderen en kunnen we je, bij succes, een van de cadeaus laten uitkiezen.
  • Bij vacatures geldt, dat je er voor hebt gezorgd dat de opdrachtgever ons belt met de nieuwe vacature of  je hebt ons geïntroduceerd en wij kunnen jouw contactpersoon bellen, die op ons telefoontje zit te wachten.
  • De vacatures en kandidaten moeten in ons vakgebied van secretarieel en/of ondersteunend personeel passen.
  • Kies je voor een cadeaubon van een (internet)winkel naar keuze, dan moeten deze winkels cadeaubonnen verkopen.
  • Er is geen limiet op de cadeaus, je kunt dus zo vaak aandragen als je wilt.
  • ZIJ geeft geen geld als beloning, alleen cadeaus.

Let op: ZIJ verlangt van niemand acquisitie naar vacatures.  Dat is niet de opzet van dit beloningssysteem. Staat er een vacature open of ken je iemand die een baan zoekt, denk aan ZIJ. Dat is de boodschap!