ZIJ werving & selectie

Leuke cadeaus voor onze ambassadeurs!

ZIJ ambassadeurs

Vind jij het leuk om goede secretaresses en/of administratief personeel door te verwijzen naar ZIJ óf bedrijven die op zoek zijn naar goede werknemers in contact te brengen met ZIJ. Vanaf dag 1 hebben we dit meedenken beloond. ZIJ vindt het belangrijk om terug te geven wat ze ontvangt.

Wie is een ambassadeur van ZIJ?

VacaturesIedereen die ervoor zorgt dat een (potentiële) opdrachtgever ons belt met een vacature voor ZIJ. Zijn ze bij jou op de werkplek op zoek naar een nieuwe medewerker of  hoor je dat iemand in je omgeving een nieuwe medewerker/collega zoekt op het gebied van secretarieel en/of administratief personeel, raad diegene dan aan om de vacature bij ZIJ neer te leggen. Vullen wij deze vacature succesvol in, dan kun jij kiezen uit mooie cadeaus.

Kandidaten: Weet of ken je nog iemand die een baan zoekt en kunnen wij voor haar of  hem de ideale baan vinden binnen ons vakgebied dan zijn we daar erg blij mee. Zodra de kandidaat via ZIJ een nieuwe baan heeft gevonden bij een opdrachtgever, kun jij kiezen uit mooie cadeaus.

Ons beloningssysteem: mooie cadeaus voor onze ambassadeurs!

Ben jij een ambassadeur voor ZIJ? Ambassadeurs zijn mensen die we willen koesteren en daar spreken we onze dankbaarheid graag voor uit. Daar staat een mooie beloning tegenover. Je kunt kiezen uit onderstaande cadeaus:

Stedentrip voor 2 personen (t.w.v. € 179,90)

Lekker met z’n tweeën shoppen en overnachten in een leuke stad naar keuze in binnen- en buitenland, 2 overnachtingen incl. ontbijt. Wie ga jij meenemen?

Een cadeaubon
(t.w.v. € 150,-)

Van welke winkel zou jij graag een cadeaubon willen hebben? Online of juist uit de stad of van die leuke winkel bij jou om de hoek. Geef het ons door en wij regelen het voor je.

Donatie aan een goed doel naar keuze
(t.w.v. € 150,-)

Ken je een goed doel, lokaal of juist landelijk of zelfs wereldwijd dat je wilt steunen, geef het aan ons door en wij maken € 150,- namens jou over.

ZIJ Ambassadeurs

Loopbaancoaching (t.w.v. €150,-)

ZIJ werkt samen met een aantal gecertificeerde loopbaanbegeleiders /coaches. ZIJ brengt jullie met elkaar in contact om jou persoonlijk te begeleiden in jouw (loopbaan)proces.

Kies je voor dit cadeau dan krijg je 1 loopbaanadviesgesprek bij een coach die bij jou past. Samen kijken we naar wie dat voor jou is.  ZIJ werkt o.a. samen met: Cleo Hooyer van Werk aan mijn winkel en Nancy Boot van High5. Mocht je zelf iemand weten dan is dat ook mogelijk.

Voorwaarden beloningsysteem cadeaus:

  • Zowel voor vacatures als nieuwe kandidaten geldt dat de vacature en/of  kandidaat niet al bekend moet zijn bij ZIJ.
  • Licht ons altijd in als je ZIJ hebt doorgegeven aan een (potentiële) opdrachtgever of  kandidaat. Dan zijn wij op de hoogte, wie ons gaat benaderen en kunnen we je, bij succes, een van de cadeaus laten uitkiezen.
  • Bij vacatures geldt, dat je er voor hebt gezorgd dat de opdrachtgever ons belt met de nieuwe vacature of  je hebt ons geïntroduceerd en wij kunnen jouw contactpersoon bellen, die op ons telefoontje zit te wachten.
  • De vacatures en kandidaten moeten in ons vakgebied van secretarieel en/of ondersteunend personeel passen.
  • Kies je voor een cadeaubon van een (internet)winkel naar keuze, dan moeten deze winkels cadeaubonnen verkopen.
  • Er is geen limiet op de cadeaus, je kunt dus zo vaak aandragen als je wilt.
  • ZIJ geeft geen geld als beloning, alleen cadeaus.

Let op: ZIJ verlangt van niemand acquisitie naar vacatures.  Dat is niet de opzet van dit beloningssysteem. Staat er een vacature open of ken je iemand die een baan zoekt, denk aan ZIJ. Dat is de boodschap!