ZIJ werving & selectie

Lees hieronder de ervaringen /complimenten van opdrachtgevers en kandidaten van ZIJ.

We hopen nog lang zaken met jullie te kunnen doen, want de meiden die er nu zitten zijn top!

– Ingrid, opdrachtgever, consultancy

De meiden zijn echt een schot in de roos! ZIJ is één van de enige bureaus die lijkt te begrijpen wat wij zoeken en ook echt goede kandidaten voorstelt.

– Samantha, opdrachtgever, consultancy

We zijn van jullie onder de indruk. Enorm bedankt voor het leuke gesprek en heel veel succes met de verdere werkzaamheden.

– Bas, opdrachtgever, trainingsbureau

Het contact dat ik de afgelopen tijd heb mogen hebben met ZIJ, beviel me ontzettend goed. Ook de communicatie met de andere collega’s binnen ZIJ verliep vlekkeloos toen mijn vaste contactpersoon op vakantie was. Ik zal jullie daarom zeker aanraden bij kennissen die opzoek zijn naar een eerlijk, informeel en zeer betrokken recruitmentbureau.

– Ambra, kandidaat werkzaam als Office Manager bij consultancy organisatie

ZIJ heeft mij geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Door een uitgebreid en fijn intake gesprek wisten Noortje en Jorien precies waar ik naar op zoek was en ben ik terecht gekomen bij een nieuwe werkgever waar ik met heel veel plezier werk.

ZIJ is betrokken, zoeken naar de ideale match tussen kandidaat en de werkgever en begeleiden het hele proces op een persoonlijke en professionele manier.

Ik heb nog steeds regelmatig contact met Noortje en Jorien en zal iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe uitdaging contact op te nemen met ZIJ. Ik ga iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk!

–  Femke, werkzaam als Office Manager bij Holland Capital Management 

Hetgeen wat we zochten in onze ideale kandidaat vonden we ook terug in ZIJ. Een prettige en open manier van communiceren, waarbij Noortje en haar collega’s áltijd bereikbaar waren om te overleggen en zorgden voor een snelle terugkoppeling. Dat heet dus betrokkenheid en dat is wat je nodig hebt. Het resultaat is een geweldige nieuwe collega waar we ontzettend blij mee zijn. Bedankt!

 

–  Grytsje, Holland Capital Management 

We zijn ontzettend blij en tevreden met Linda en hebben haar inmiddels een arbeidsovereenkomst aangeboden. Dit bevestigt weer dat jullie goed werk voor ons verrichten. Wat ons betreft blijft onze samenwerking nog lang in stand.

– Wouter, opdrachtgever, organisatie voor natuurkundig onderzoek

Graag blijf ik met jullie in contact want ik zou het heel leuk vinden weer eens voor ZIJ aan het werk te gaan.

– Angelique, interim secretaresse met wie ZIJ samenwerkt

Goedemorgen Jorien, Noortje en de rest, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor al jullie effort welke jullie hebben gestopt in het vinden van een baan voor mij! Jullie zijn stuk voor stuk ontzettend betrokken, niet alleen op zakelijk vlak geïnteresseerd maar ook op persoonlijk vlak. Dit laatste heeft ervoor gezorgd dat ik steeds het vertrouwen hield dat ik een leuke baan zou vinden. Inmiddels zit ik ontzettend goed op mijn plek maar ik hoop dat we in de toekomst nog eens iets voor elkaar kunnen betekenen. Jullie zijn uniek in jullie dienstverlening door de persoonlijke betrokkenheid! En dat is geweldig! Keep up the good work en blijf gezond.

– Chenny, sollicitant bij ZIJ

Ik was dit jaar naarstig op zoek naar een baan en gezien de corona-crisis, was ik bang dat ik niets zou kunnen vinden binnen mijn vakgebied. Ik probeerde mijn geluk bij ZIJ werving en selectie en het was meteen raak! Begin september stuurde ik een open sollicitatie en eind september ben ik aangenomen door één van de werkgevers die samenwerken met ZIJ! Super! Ik heb geweldig contact gehad met mijn consulente Eva! Door haar snelle manier van schakelen en goede ondersteuning met de sollicitatieprocedure, heb ik na lange tijd weer een baan! Ik ben erg tevreden met de prettige samenwerking met ZIJ en in het bijzonder Eva! Als je op zoek bent naar een uitdagende secretariële baan binnen de zakelijke dienstverlening, kijk altijd eerst wat ZIJ te bieden heeft! Wie weet vind je zo je nieuwe droombaan!

Charissa , project Assistant bij een consultancy bedrijf.

Jullie ook nogmaals bedankt voor alles! Ik wens jullie nog ontzettend veel succes en plezier toe bij ZIJ! Complimenten over de service, want ik voelde mij echt bij jullie op mijn gemak. Ook was de toegestuurde info helemaal in orde!

– Larissa, kandidaat werkzaam bij accountantskantoor

Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor de goede zorgen. Het voelde allemaal heel ontspannen aan en dat was precies wat ik nodig had om de volgende stap in mijn carrière te zetten. Door deze positieve ervaring heb ik jullie dan ook aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden.

– Yaéla, werkzaam bij HR bureau

Dank je wel voor je terugkoppeling en informatie over de vacature, jullie zijn daar heel erg concreet in daar hou ik van!

– Mistica, sollicitant bij ZIJ

Flexibel, experts en servicegericht!

– Marije, interim HR met wie ZIJ samenwerkt

Graag wil ik jullie bedanken voor jullie tijd en moeite in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik ben nog steeds lovend over ZIJ en geef dit ook door aan mijn kennissenkring. Keep up the good work en mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn, dan neem ik zeker weer contact op!

– Christy, sollicitant bij ZIJ

Net zoals voorgaande jaren vind ik het altijd leuk om in contact te blijven. Het is bij mijn zoektocht bij geen enkel W&S bureau zo goed geweest als bij jullie. Jullie blijven de echte toppers hoor!

– Sharda, werkzaam bij financiële dienstverlener

Zij is zeer professioneel en persoonlijk, er wordt goed naar je geluisterd en ze proberen echt de juiste match voor je te vinden. Een echte aanrader!

– Millanie, sollicitant bij ZIJ

Ik vind ZIJ een vakbekwaam, origineel, jong, solide, bijzonder èn maatschappelijk betrokken bemiddelingsbureau. TOP!

– Lisette, stylist

Via deze weg wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie hulp de afgelopen maanden! Jullie persoonlijke manier van werken heb ik als erg prettig ervaren! Ik zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen, zowel aan kandidaat- als bedrijfskant.

– Else, sollicitant bij ZIJ

Leuke meiden, mooie vacatures en altijd even behulpzaam!

– Babette, werkzaam geweest voor ZIJ

“Dankzij de meiden van ZIJ heb ik een carrière switch kunnen maken naar een branche waar ik totaal geen ervaring in had. Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij op mijn gemak om mijn wensen qua werk met hen te delen en die wensen namen ze ook echt mee in het zoeken naar potentiële werkgevers. Als ik niet enthousiast werd van een voorstel dat ze deden voor een werkgever dan was dat geen probleem en werd er gewoon verder gezocht. Het continue contact heb ik als erg prettig ervaren en daardoor had ik binnen twee maanden een nieuwe baan waar ik het nu erg naar mijn zin heb.”

– Eva, werkzaam op een notarieel kantoor

Hi dames, allereerst mijn grote dank voor jullie hulp van de afgelopen maanden. Gelukkig heb ik een baan gevonden, helaas niet via jullie zoals jullie uiteraard weten. Ik hoop jullie de aankomende jaren niet nodig te hebben maar uiteraard als nodig weet ik jullie te vinden. En zal ik jullie zeker aanraden mocht iemand werk zoeken. Nogmaals dank dank dank!

– Saskia sollicitant bij ZIJ

Ik vond het een heel fijne samenwerking en kom binnenkort graag een bloemetje bij jullie langs brengen op kantoor!

– Shalini, gestart als Legal Assistant bij een groot trust kantoor

ZIJ = TOP! Alles wat ze zeggen maken ze waar! Leuke meiden, professioneel en zeer betrokken!!

– Fleur,  sollicitant bij ZIJ

Hierbij wil ik aangeven dat mijn zoektocht naar een baan zijn vruchten heeft afgeworpen. Het is mij gelukt om toch ondanks deze bizarre tijden een geschikte baan te kunnen bemachtigen.

Ik wil je graag bedanken voor de snelle reactie, tijd en het proces wat ik als zeer positief heb ervaren. Ik zou graag in jullie bestand willen blijven staan voor wellicht in de toekomst.

Nogmaals bedankt voor de tijd en moeite, stelde het zeer op prijs dat je niet alleen naar mijn cv keek maar ook naar mij als persoon.

– Shanna, sollicitant bij ZIJ die haar eigen baan vond.

 

“Ik heb zoveel geleerd van ons 1e gesprek dat ik je daar nog steeds dankbaar voor ben”

– Els, Account Executive bij een advocaten kantoor

“Ik kan Ellen niet genoeg bedanken voor alle inzet in mijn sollicitatieprocedure en vooral ook voor het adviseren en luisteren.
Ik kom heel snel langs met een fles champagne en ben heel benieuwd naar alle andere teamgenoten van ZIJ.

Dames ga zo door. Jullie hebben mij in iedergeval een bepaalde confidence gegeven. Ik ben dankbaar.”

– Danielle, Billing Officer bij een groot advocatenkantoor.

.